1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Chevron Venezuela çalışmalarına devam edecek

Chevron Venezuela çalışmalarına devam edecek

Enerji Günlüğü - Amerikan enerji şirketi Chevron, ekonomik olarak büyük bir darboğaz yaşayan ve petrol üretimi çakılan Venezuela’da çalışmalarına...

Chevron Venezuela çalışmalarına devam edecek

Enerji Günlüğü - Amerikan enerji şirketi Chevron, ekonomik olarak büyük bir darboğaz yaşayan ve petrol üretimi çakılan Venezuela’da çalışmalarına devam edecek.

Amerikan enerji şirketi Chevron'un Venezuella faaliyetleri devam ediyor. Chevron, Venezuela kamu şirkeeti PDVSA ile yüzde 30'luk hisseyle ortak olduğu Petropiar şirketinin yaptığı faaliyetlerin normal seviyesinde devam ettiğini açıkladı. 

Exxon Mobil ve diğer önemli bazı petrol şirketleri yaşanan sorunlara bağlı olarak Venezuela'daki faaliyetlerini sonlandırmalarına rağmen Chevron dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip ülkesi Venezuela’da kalmakta ısrarlı.

 Venezüella’nın toplam petrol üretimi,  ağırlıklı olarak ABD yaptırımları nedeniyle geçen yıl 28 yılın en düşük seviyesine indi. ABD Venezuela’nın dijital para birimi petro’yu yasakladı. Ayrıca Trump yönetimi ABD vatandaşı ve yerleşiklerinin ülkenin kamu petrol şirketi PDVSA ile her türlü işlem yapmasını da yasakladı.

VENEZUELA GÜNEŞ ENERJİSİNİ KRİPTO PARASIYLA FİNANSE EDECEK

 
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler