1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CİGRE Türkiye elektrik sektörünü Bursa’da topluyor

CİGRE Türkiye elektrik sektörünü Bursa’da topluyor

CİGRE Türkiye, Elektrikli Araçlar temasıyla, elektrik sektörünü Bursa’da topluyor.

CİGRE Türkiye elektrik sektörünü Bursa’da topluyor

Enerji Günlüğü - CİGRE Türkiye, Elektrikli Araçlar temasıyla, elektrik sektörünü Bursa’da topluyor.

Türkiye Elektrik Sanayi Birliği’nin (TESAB) koordinasyonuyla 2014’ten bu yana düzenlenen üretici, kullanıcı, uzman ve akademisyenleri buluşturan CİGRE Türkiye organizasyonu, bu yıl “CIGRE Türkiye Elektrik Sektörüyle Buluşuyor” ana temasıyla çeşitli illerde farklı konu başlıklarıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinliklerden ilki olan organizasyon, “Elektrikli Araçlar” ana temasıyla bugün Bursa’da, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda başladı. 

Programda elektrikli araçların yanı sıra, elektromekanik sanayisinde Bursa’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerinin sorunları ve talepleri görüşülerek değerlendirilecek.

Bu çerçevede yeni teknolojiler perspektifinde elektrik iletim sistemi, şehir içi ulaşımda elektrikli araçlar, Türkiye otomotiv sektörü ve elektrikli araçlar ile ülkemizde elektrikli araçlar, planlamalar ve beklentiler başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek. 

Organizasyon sonrasında Türkiye; 17 ülkenin üye olduğu CIGRE Güneydoğu Avrupa Bölgesel Konseyi’nin (SEERC) Aralık 2021’den 2023 sonuna kadar dönem başkanlığını da devralacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler