1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Çinli MingYang Almanya’da rüzgar türbini üretecek

Çinli MingYang Almanya’da rüzgar türbini üretecek

Çinli rüzgar türbini üreticisi Ming Yang Smart Energy, Almanya’da yılda en az 1000 MW kapasiteli rüzgar türbini üretimi için fabrika kuracak.

Çinli MingYang Almanya’da rüzgar türbini üretecek

Enerji Günlüğü - Çinli rüzgar türbini üreticisi Ming Yang Smart Energy, Almanya’da yılda en az 1000 MW kapasiteli rüzgar türbini üretimi için fabrika kuracak.

Çinli rüzgar türbini üreticisi Ming Yang Smart Energy Group, Avrupa'nın hızla büyüyen yenilenebilir enerji pazarından pay almak için Almanya'da fabrika kuracak. Almanya'da kurulacak fabrika, yılda en az 1000 MW enerji üretme kapasitesine sahip rüzgar türbinleri üretecek. Fabrika, Avrupalı alıcılara rüzgar türbini parça ve bileşenleri de tedarik edecek. 

Şirket CEO’su Ye Fan, Almanya’nın güneyinde kurulacak olan fabrikanın inşa çalışmalarına üç yıl içinde başlayacaklarını açıkladı. Tesis Çinli bir şirketin Avrupa’da kurduğu ilk büyük üretim tesisi olacak.

Daha önce Çinli Xinjiang Goldwind Science & Technology şirketi, Alman türbin üreticisi Vensys Energy AG ile ortaklık kurmuştu. Çinli rüzgar türbini üreticileri, küresel rüzgar türbini üretiminin yüzde 60'ını gerçekleştiriyorlar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler