1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Cizre'de trafo merkezleri işlettirilecek

Cizre'de trafo merkezleri işlettirilecek

Enerji Günlüğü - 400 kV. CİZRE İletim Trafo Merkezleri, bakım ve güvenlik hizmetleri hariç olmak üzere üç yıllığına işlettirilecek.TEİAŞ 16. Bölge...

Cizre'de trafo merkezleri işlettirilecek

Enerji Günlüğü - 400 kV. CİZRE İletim Trafo Merkezleri, bakım ve güvenlik hizmetleri hariç olmak üzere üç yıllığına işlettirilecek.

TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, 400 kV. CİZRE İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi  açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 14.11.2016  Pazartesi günü saat 14:00’da TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Batman'da yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Muhaberat Servisine - Batı Raman Yolu 2. Km. P.K: 50 Batman adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı 16. Bölge Müdürlüğü, Batı Raman Yolu 2. Km. P.K: 50 Batman (Satın Alma ve Ticaret Servisi) adresinde görülebilecek ve 100 TL  karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler