1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CK Akdeniz Elektrik’ten toprağa fidan düştü

CK Akdeniz Elektrik’ten toprağa fidan düştü

Enerji Günlüğü – CK Akdeniz Elektrik, Enerjim Organik tarifesini seçen 1.000 müşterisi adına Antalya Elmalı’da 1.000 fidan dikti.CK Akdeniz Elektrik,...

CK Akdeniz Elektrik’ten toprağa fidan düştü

Enerji Günlüğü – CK Akdeniz Elektrik, Enerjim Organik tarifesini seçen 1.000 müşterisi adına Antalya Elmalı’da 1.000 fidan dikti.

CK Akdeniz Elektrik, Mayıs 2017’de hayata geçirdiği Enerjim Organik tarifesini seçen 1.000 müşterisi adına Antalya Elmalı’da 1.000 fidan dikti. Orman Haftası’nda Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Elmalı’da belirlenen 10 hektarlık araziye Enerjim Organik tarifesine geçen her müşterisi için bir fidan diken CK Akdeniz Elektrik  ayrıca müşterilerine yeşil enerji sertifikası verdi.

Sayıyı 10 bine çıkarmak istiyoruz

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “İlk fidanları dikmek için ağaç dikim döneminin gelmesini bekledik. 21-26 Mart Orman Haftası’nda da fidan dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik. İlk etapta 1.000 fidan diktik. Bu sayıyı 5 binlere, 10 binlere çıkartarak hem müşterilerimize hem de doğa ve çevreye karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Tüketiciler Elmalı’yı seçti

Fidanların dikileceği CK Akdeniz Hatıra Ormanı’nın yerini de tüketicilere bırakan CK Akdeniz, internet üzerinden düzenlenen ankette tüketicilere Kurşunlu, Korkuteli ve Elma seçeneklerini sunmuş ve ‘Ormanınız nerede olsun?’ sorusunu yöneltmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler