1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CK Boğaziçi Elektrik, serbest tüketici için kolları sıvadı

CK Boğaziçi Elektrik, serbest tüketici için kolları sıvadı

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik, ‘serbest’ talebine yetişmek için Müşteri İşlem Merkezleri sayısını 200’e çıkarttı.İstanbul’un Avrupa...

CK Boğaziçi Elektrik, serbest tüketici için kolları sıvadı

Enerji Günlüğü - CK Boğaziçi Elektrik, ‘serbest’ talebine yetişmek için Müşteri İşlem Merkezleri sayısını 200’e çıkarttı.

İstanbul’un Avrupa Yakası başta olmak üzere 81 ilde toplam 4,5 milyon aboneye hizmet veren CK Boğaziçi Elektrik, elektrikte serbest tüketici limitinin düşmesiyle birlikte oluşan ihtiyaca daha hızlı yanıt vermek için Müşteri İşlem Merkezleri (MİM) sayısını 200’e ulaştırdı. Şirket merkezlerin sayısını yıl sonuna kadar 275'e çıkarmayı planlıyor.

CK Boğaziçi Elektrik’in Nkolay işbirliği ile yürüttüğü dönüşüm çerçevesinde yenilediği MİM’lerin oranı son bir yılda yüzde 40 arttı. CK Boğaziçi Elektrik, hizmet verdiği nokta bakımından telekom ve finans sektörünün önde gelen oyuncularını bile geride bıraktı.

TÜM İŞLEMLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR 

CK Boğaziçi’nin başlattığı yeniden yapılanma süreci ile geçmişte sadece fatura tahsilatı yapılan noktalar, başta abonelik başvurusu olmak üzere, fatura takibi, ödeme, sorgulama gibi müşterilerinin her türlü ihtiyacına yanıt veren bir yapıya dönüştü. MİM’ler tek çatı altında müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan noktalar haline geldi. Kurumsal dönüşümle birlikte, müşteriler bu noktalardan indirimli elektrik başvurusu da yaparken, ayrıca diğer kurum ve kuruluşlara ait fatura ödeme, para transferi ve benzeri diğer işlemler de gerçekleştirilebiliyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler