1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CK Enerji çalışma saatlerini kısalttı

CK Enerji çalışma saatlerini kısalttı

CK Enerji Boğaziçi Elektrik ve CK Enerji Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri (MÜHİM) 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

CK Enerji çalışma saatlerini kısalttı

Enerji Günlüğü - CK Enerji Boğaziçi Elektrik ve CK Enerji Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri (MÜHİM) 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

CK Enerji, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. CK Enerji Boğaziçi Elektrik ile CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Müşteri Hizmet Merkezleri’nde mesai saatlerini kısaltma kararı alındı. Buna göre Müşteri Hizmet Merkezleri 6 Nisan 2020 Pazartesi itibariyle saat 12:00-17:00 saatleri arasında açık tutulacak.

Giderek yaygınlaşan salgına karşı acil eylem planını devreye alan CK Enerji Boğaziçi Elektrik, ilk etapta kronik rahatsızlığı olan ve hamile çalışanlarına izin vermiş, adından evden çalışmaya uygun personel sayısını da kademeli olarak arttırmıştı. Şirket Yeterli sayıda yönetici ve personelini de dönüşümlü olarak çalışma sistemine geçirmiş, genel müdürlük, tüm şirket binaları ve müşteri hizmet merkezlerinde düzenli olarak dezenfektasyon çalışmasını da başlatmıştı.

EVDE KAL, İŞLEMLERİNİ EVDEN YAP

CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, Covid19 salgınıyla mücadele sürecinde vatandaşların evde kalmalarının büyük önem taşıdığını vurgularken “Müşterilerimiz fatura ödemeleri için dışarıya çıkarak Müşteri Hizmet Merkezlerimize gelmeye devam ediyor. Oysa evlerinden birkaç dakika gibi kısa bir sürede işlem yapmaları mümkün. Müşterilerimizin fatura ödemelerini evlerinden çıkmadan, otomatik ödeme talimatı vererek bankaları üzerinden güvenli ve kolayca yapabileceklerini hatırlatmak istiyorum” dedi. Otomatik ödeme talimatı bulunmayan abonelerin fatura ödeme işlemlerini internet bankacılığından ve anlaşmalı bankaların ATM’lerinden yapabileceklerini hatırlatan Bakal, “Ayrıca ckbogazici.com.tr web sitemizden ve CK Boğaziçi mobil uygulamamızı kullanarak kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilirler” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler