1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CLK Akdeniz Elektrik’ten güncelleme kampanyası

CLK Akdeniz Elektrik’ten güncelleme kampanyası

Enerji Günlüğü - CLK Akdeniz Elektrik, abone bilgilerinin güncellenerek faturaların SMS yolu ile abonelere ulaşabileceği kampanya başlattı.CLK Akdeniz...

CLK Akdeniz Elektrik’ten güncelleme kampanyası

Enerji Günlüğü - CLK Akdeniz Elektrik, abone bilgilerinin güncellenerek faturaların SMS yolu ile abonelere ulaşabileceği kampanya başlattı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 15 Ağustos - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında bilgilerini güncelleyen abonelere çekilişle laptop, TV, tablet ve cep telefonu hediye edilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Halit Bakal, “Abonelerimizin bilgilerini güncellemeleriyle birlikte fatura teslimindeki sorunların önüne geçmiş olacağız. Faturalar ve son ödeme tarihi bilgileri, sms yolu ile abonelerimize ulaşabilecek. Bununla birlikte, bilgi güncelleyen abonelerimiz kampanyalarımızdan ve planlı bakım-onarım, elektrik kesintilerinden de önceden haberdar olabilecek.” diye konuştu.

Uygulamanın tüketiciyi ödemeyi geciktirmenin yol açacağı mağduriyetten kurtaracağını belirten Bakal, bu kampanyanın katılımını desteklemek amacıyla 15 Ağustos -31 Aralık 2014 tarihleri arasında bilgi güncelleyen abonelerine 10 laptop, 10 TV, 100 tablet, 50 cep telefonu hediye edeceklerini duyurdu. Milli Piyango tarafından noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişin talihlileri 22 Ocak 2015’de açıklanacak. Bilgi güncelleme Kampanyasından yararlanabilmek için abonelerin kimlikleriyle Müşteri Hizmet Noktalarına (MÜHİM) müracaat etmeleri gerekiyor.

Öte yandan yıllık elektrik tüketimi 4 bin 500 kilovat (kwh) ve üzeri olan abonelere yüzde 10 oranında indirim uygulanacağını aktaran Bakal, "Web sitesi üzerinden abone taleplerini alınarak sonuçlandırılabilecek. Çağrı merkezi ekibiyle günün tüm saatlerinde CLKAkdeniz Elektrik Perakende Satış Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş'ye erişim sağlanacak. Kurulacak olan Doküman Yönetim Sistemi ile aboneler taleplerini elektronik ortamda alabilecek. Fatura ödeme tarihlerini online olarak kendi talepleri doğrultusunda belirleyebilme kolaylığına sahip olacak." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler