1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CLK Boğaziçi Elektrik her üç günde bir yeni MİM açtı

CLK Boğaziçi Elektrik her üç günde bir yeni MİM açtı

Enerji Günlüğü - CLK Boğaziçi Elektrik,her üç günde bir yeni Müşteri İşlem Merkezleri açarak toplam MİM sayısını 100’e çıkardı.2015 yılının...

CLK Boğaziçi Elektrik her üç günde bir yeni MİM açtı

Enerji Günlüğü - CLK Boğaziçi Elektrik,her üç günde bir yeni Müşteri İşlem Merkezleri açarak toplam MİM sayısını 100’e çıkardı.

2015 yılının Mart ayından itibaren her 3 günde 1 MİM açılışına imza atarak ‘kapsama alanı en hızlı büyüyen perakende firmaları’ arasına giren CLK Boğaziçi Elektrik’in 100’ncü MİM şubesi İstanbul Beşiktaş, Çarşı 30 Aralık Çarşamba günü hizmete girdi.

CLK Boğaziçi Elektrik, şimdiye kadar 3 milyon lira yatırım yaptığı 100 MİM dönüşümü ile birlikte geçmişte sadece fatura tahsilatı yapılan vezneleri, müşteriyle yüz yüze direkt iletişim kurabileceği ve çeşitli avantajların sunulduğu kurumsal noktalar haline getirdi.

MİM SAYISI HAZİRAN’DA 150’YE ULAŞACAK

100’ncü MİM açılışında konuşan CLK Boğaziçi Elektrik CEO’su İbrahim Gümüşlü, sayıları 230 olan elektrik faturası tahsilat veznelerini MİM çatısı altında modern ihtiyaçları karşılamak ve kurumsal kimliğe uygun hale getirmek için büyük bir dönüşüm başlattıklarını söyledi.

Bu sayede müşteriye İstanbul’un Avrupa Yakası’nın her noktasında dokunma fırsatı elde ettiklerine dikkat çeken İbrahim Gümüşlü, “NKolay işbirliğiyle Haziran ayına kadar dönüşümünü hayata geçirdiğimiz mevcut MİM sayımızı 150’ye çıkartmayı planlıyoruz. İstanbul’un perakende yoğunluğuna göre yaptığımız bu dönüşümle kapsama alanımız nüfusun yüzde 85’ine hitap edecek” ifadelerini kullandı.

MİM’lerin sayısının artmasıyla enerji sektöründe ihtiyaç duyulan kurumsallaşmaya örnek oluşturacaklarını anlatan Gümüşlü, iş ortaklarıyla birlikte ihtiyaçlara yönelik özel çözümler ürettiklerini ifade ederek, "Artık işimiz sadece elektrik iletip faturayı tahsil etmek değil, müşteriye odaklanarak daha fazla değer yaratmaktır" dedi.

İNDİRİMLİ ELEKTRİK DE ALINABİLİYOR

Müşteriler, MİM noktalarında, güvenli fatura tahsilatının yanı sıra ilgili birçok işlem ve aylık elektrik tüketimlerine göre kendisine çeşitli fırsatların sunulabileceği indirimli elektrik müşterisi haline gelebilmek için de başvuru yapabiliyorlar. MİM’lerde ayrıca diğer kurum ve kuruluşlara ait fatura ödemeleri ve para transferi de yapılırken, maç bileti almak bile mümkün oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler