1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. CLK`nın iletişimi Erverdi`ye emanet

CLK`nın iletişimi Erverdi`ye emanet

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım ve satışının en büyük oyuncularından Cengiz-Kolin-Limak Konsorsiyumu'nunun şirketi CLK Enerji'nin kurumsal...

CLK`nın iletişimi Erverdi`ye emanet

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım ve satışının en büyük oyuncularından Cengiz-Kolin-Limak Konsorsiyumu'nunun şirketi CLK Enerji'nin kurumsal iletişim direktörlüğüne, deneyimli bir isim getirildi.

Daha önce Zorlu EnerjiKurumsal İletişim Müdürlüğü'nü yürüten Şebnem Erverdi, CLK Enerji Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlendi. Erverdi, kurumda stratejik iletişim, reklam çalışmaları, sosyal medya iletişimi, kurum içi iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olarak CEO’ya bağlı görev yapacak.

Şebnem Erverdi, TED Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Çalışma hayatına Türkiye İş Bankası’nda başlayan Erverdi, çeşitli kademelerde yöneticilik ve Halkla İlişkiler Grup Müdürlüğü yaptı. Erverdi, son olarak Zorlu Enerji Grubu’nda Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Şebnem Erverdi, evli ve iki çocuk annesi.

Önceki ve Sonraki Haberler