1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Çocuklar yenilenebilir enerjiyi oyuncakla öğrenecek

Çocuklar yenilenebilir enerjiyi oyuncakla öğrenecek

Enerji Günlüğü - Doğal enerji kaynaklarından beslenen oyuncaklarla beş yaş ve üstü çocuklar oyun oynarken yenilenebilir enerji konusunda bilgi sahibi...

Çocuklar yenilenebilir enerjiyi oyuncakla öğrenecek

Enerji Günlüğü - Doğal enerji kaynaklarından beslenen oyuncaklarla beş yaş ve üstü çocuklar oyun oynarken yenilenebilir enerji konusunda bilgi sahibi oluyor. 

Solar Powerseti çocukları hem bilinçlendiriyor hem keyiflendiriyor.4 Model ve 160 parçadan oluşan, geleceğin mühendisleri için özenle hazırlanmış üstün nitelikli Fischertechnik Solar Powerseti, doğal enerji kaynaklarından besleniyor.

Bilimsel ve deneysel olmasıyla öne çıkan oyun setlerinin en önemli özelliği; su üzerindeki hareket gücü, hava basıncı, rüzgâr ve güneş enerjisi panelleriyle çalışıyor olması.Güneşten aldığı enerjiyi elektrik enerjisine çeviren güneş paneli, rüzgâr enerjisini hareket enerjisine çeviren rüzgâr panelleri çocuklarındoğanın bütün kaynaklarını daha yakından tanımasını sağlıyor.

Çocukların doğa ile iç içe oynayarak öğrenmelerini sağlayan setler içerisinde yer alan kitapçıklarda da, çocukların ortaya çıkardığı oyuncakta kullandığı enerji kaynağıyla ilgili genel bilgiler yer alıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler