1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ÇOMÜ Enerji Merkezi müdürü olmak için enerji uzmanı olma şartı kalktı

ÇOMÜ Enerji Merkezi müdürü olmak için enerji uzmanı olma şartı kalktı

ÇOMÜ Enerji Kaynakları Araştırma Merkezi’nde müdür olmak için gereken enerji alanında çalışmış olma şartı kaldırıldı. 

ÇOMÜ Enerji Merkezi müdürü olmak için enerji uzmanı olma şartı kalktı

Enerji Günlüğü - ÇOMÜ Enerji Kaynakları Araştırma Merkezi’nde müdür olmak için gereken enerji alanında çalışmış olma şartı kaldırıldı. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Enerji Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yönetmelik değişikliğine göre müdür olmak için gereken enerji alanında çalışmalar yapmış olma şartı, bundan böyle müdür olarak atanma şartları arasından çıkarıldı. Müdür yardımcılarının oy hakkı olmaksızın Yönetim Kurulu Toplantılarına katılma hakkı da kaldırıldı. Ayrıca yardımcılarına vekalet bırakan müdürün vekalet süresi 6 aydan fazla sürerse yeni bir müdür görevlendirilecek. 

Yönetim Kurulu’nu ve görevlerini düzenleyen 9. Maddedeki değişiklik de Yönetim Kurulu’ndaki Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mensubu üye mecburiyeti kaldırıldı. Bunun yerine Rektörün istediği fakültelerden seçeceği üyeler Yönetim Kurulu’nda görev yapacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler