1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Corporate Resources B.V. Tekirdağ'da doğal gaz arayacak

Corporate Resources B.V. Tekirdağ'da doğal gaz arayacak

Enerji Günlüğü - Hollanda merkezli Corporate Resources B.V. şirketi, Tekirdağ ili Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerinde doğal gaz arayacak.Hollanda merkezli...

Corporate Resources B.V. Tekirdağ'da doğal gaz arayacak

Enerji Günlüğü - Hollanda merkezli Corporate Resources B.V. şirketi, Tekirdağ ili Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerinde doğal gaz arayacak.

Hollanda merkezli Corporate Resources B.V. şirketi, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa ve Hayrabolu İlçeleri, AR/TGT-PINCBV/K/F18-d1,d2,d4, bir kısmı Edirne il sınırları içinde kalan AR/TGT-PIN-CBV/K/F17-c2-c3, ARİ/TGT-PIN-CBV/K/F18-c3-1 ve ARİ/TGT-PIN-CBV/K/F19-d3-1 Nolu Ruhsat Sahaları içerisinde doğal gaz arama çalışmaları yürütmeyi planlıyor.

3.600.000 TL bedelli proje kapsamında toplam 4 adet sondaj kuyusunun açılması planlanıyor. Proje kapsamında her bir sondaj çalışması için lokasyon izin süreci 30 gün, lokasyon yapımı 30 gün (sahanın bitkisel toprak sıyırma çalışmaları 15 gün, kazı, beton atılması ve beton çevresine mıcır serilmesi 15 gün), sondaj çalışması 60 gün, kuyu tamamlama çalışmaları 7 gün olmak üzere toplam 127 gün sürmesi planlanıyor.

Sondaj çalışmaları için Tekirdağ Valiliği tarafından “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler