1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çoruh EDAŞ üstün performanslı 200 çalışanına ödül verdi

Çoruh EDAŞ üstün performanslı 200 çalışanına ödül verdi

Çoruh EDAŞ, 2021 yılındaki performansları nedeniyle 200 saha çalışanını ödüllendirdi. 

Çoruh EDAŞ üstün performanslı 200 çalışanına ödül verdi

Enerji Günlüğü - Çoruh EDAŞ, 2021 yılındaki performansları nedeniyle 200 saha çalışanını ödüllendirdi. 

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ (Çoruh EDAŞ), 2021 yılında üstün performans sergileyen ve çalışma disipliniyle dikkat çeken 200 saha çalışanına ödül verdi. 

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olmak üzere 5 ilde ve 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ yönetimi, 2021 yılında başarılı performans gösteren 200 saha çalışanını gösterdikleri performans için ödüllendirdi. 

“ÇALIŞANLARIMIZIN MOTİVASYONU ÖNCELİĞİMİZ”
Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Kaliteli ve sürdürülebilir hizmet en büyük önceliğimiz. Bu kapsamda kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük özveriyle sahada olan ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Çoruh EDAŞ olarak insan kaynakları politikalarımızda başarıyı takdir etme, ödüllendirme, çalışan mutluluğu ve memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımızın her bakımdan kendilerini geliştirmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Biliyoruz ki büyük başarılarımızı nitelikli ve özverili çalışan gücümüze borçluyuz. Ulaşılması zor olan en ücra yerlere büyük emekle hizmet ulaştıran her çalışanımız bizim için çok kıymetli. Çalışanlarımızın motivasyonunu artırmaya yönelik projeleri artırarak devreye almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler