1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çorum`da elektrik kesintisi

Çorum`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Çorum'da 7-8 Nisan'da kentin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş....

Çorum`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Çorum'da 7-8 Nisan'da kentin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi. Açıklamada, elektrik kesintisi yapılacak bölgelere ilişkin şu bilgilere yer verildi:

“7 Nisan'da 08.00-18.00 saatleri arasında İskilip Caddesi ile merkeze bağlı Kozluca, Sevindikalan, Dağkarapınar, Mustafa Çelebi, ÇikHasan, Mazıbaşı, Miyane Sultan ve Balıyakup köylerine elektrik verilemeyecektir. Aynı köylere 8 Nisan'da 08.00-13.00 saatleri arasında da elektrik verilemeyecektir. Yine 8 Nisan'da 08.00-18.00 saatleri arasında merkez Büyükdivan, Tevfikiye, Budakören, Pembecik, Göcenovacığı, Koyonoğlu, Babaoğlu ve Çakır köylerine elektrik verilemeyecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler