1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CW Enerji’den 12.4 milyon dolarlık iki GES kurulumu

CW Enerji’den 12.4 milyon dolarlık iki GES kurulumu

CW Enerji, Desan Deniz İnşaat Sanayi AŞ ve KPT Tersane İşletmeciliği AŞ firmaları ile iki arazi tipi güneş santrali kurmak üzere 478 milyar liralık sözleşme imzaladı. 

CW Enerji’den 12.4 milyon dolarlık iki GES kurulumu

Enerji Günlüğü - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ, iki şirketle yeni iş anlaşması yaptığını duyurdu. Buna göre CW Enerji ile Desan Deniz İnşaat Sanayi Anonim Şirket arasında, arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 8.750.000  dolarlık sözleşme imzalandı.

Aynı şekilde CW Enerji ile KPT Tersane İşletmeciliği Anonim Şirketi arasında da, arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 3.650.000 dolarlık anlaşmaya imza atıldı.

BU YIL TAMAMLANACAK 

Desan Deniz İnşaat ve KPT Tersanecilik ile imzalanan sözleşmelerin toplam 12.400.000 dolak bedelinin TL cinsinden tutarı, imza tarihi itibarıyla KDV hariç toplam 478.094.400 TL olarak hesaplandı. CW Enerji’nin açıklamasına göre Desan Deniz İnşaat AŞ ile KPT Tersane İşletmeciliği AŞ’ye ait projelerin 2025 yılının üçüncü çeyreği içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Enerji Günlüğü