1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Danfoss Türkiye’de atama

Danfoss Türkiye’de atama

Enerji Günlüğü - İklimlendirme markası Danfoss’un ‘Soğutma Sistemleri’ Ülke Müdürü Toni Timirci oldu. İklimlendirme sektöründe uzun yıllar...

Danfoss Türkiye’de atama

Enerji Günlüğü - İklimlendirme markası Danfoss’un ‘Soğutma Sistemleri’ Ülke Müdürü Toni Timirci oldu. 

İklimlendirme sektöründe uzun yıllar yönetici olarak profesyonel hayatına devam eden Toni Timirci, Danimarka’nın önde gelen sanayi kuruluşlarından Danfoss A/S’nin Türkiye Soğutma Sistemleri Ülke Müdürlüğü pozisyonuna getirildi.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Timirci, iyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor. Farklı iş kollarında satış ve pazarlama alanlarında uluslararası deneyime sahip Timirci, 1995 yılında başlamış olduğu kariyerine 1997 – 2008 yılları arasında Trane Klima’da çeşitli yönetecilik görevlerinde bulunarak devam etti. Timirci son olarak Aldağ Dış Ticaret bünyesinde bulunan Airedale markalı hassas kontrollü klima cihazlarının satış ve satış sonrası tüm hizmetlerinden sorumlu olarak çalıştı. Timirci, 2013 yılının Ağustos ayı itibarı ile Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri Ülke Müdürlüğü görevine getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler