1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Deloitte Türkiye’de bayrak değişimi

Deloitte Türkiye’de bayrak değişimi

Enerji Günlüğü - Deloitte Türkiye'de Doğal Kaynaklar ve İnşaat Endüstri Liderliği ile Sürdürülebilirlik Hizmetleri Liderliği koltuğuna, Uygar...

Deloitte Türkiye’de bayrak değişimi

Enerji Günlüğü - Deloitte Türkiye'de Doğal Kaynaklar ve İnşaat Endüstri Liderliği ile Sürdürülebilirlik Hizmetleri Liderliği koltuğuna, Uygar Yörük atandı.

Türkiye’de denetim, vergi, danışmanlık, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında 27’nci hizmet yılını dolduran Deloitte Türkiye'de

Sibel Çetinkaya’nın Üst Gözetim Kurulu (Supervisory Board) Başkanı olması ile boşalan Enerji, Doğal Kaynaklar ve İnşaat Endüstri Liderliği ile Sürdürülebilirlik Hizmetleri Liderliği koltuğuna, bu ekipte görev alan Uygar Yörük atandı. Sekiz yılı aşkın bir süredir Deloitte Türkiye Danışmanlık Bölümü’nde görev alan Yörük, enerji sektöründe önemli bir deneyime sahip.

UYGAR YÖRÜK KİMDİR?

Uygar Yörük ( Deloitte Türkiye Enerji, Doğal Kaynaklar ve İnşaat Endüstri Lideri /Sürdürülebilirlik Hizmetleri Lideri ) : Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesi bulunan, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimi almış olan Uygar Yörük, profesyonel iş yaşamına 1994 yılında başlamış ve 2005 yılında Deloitte Türkiye’ye katılmıştır. Birçok sektörde ve ülkede, bilgi teknolojileri entegrasyonu, kurumsal dönüşüm ile değişim projeleri deneyimi bulunan Yörük,  2006 yılından itibaren tamamen enerji ve doğal kaynaklar sektörüne odaklanmıştır. Yörük’ün, enerji piyasaları analizi, tasarımı, modelleme ve simülasyonu, enerji piyasası düzenlemeleri ve mevzuatı, liberal enerji piyasalarında yatırım ve enerji satış stratejileri, enerji ticaret ve risk yönetimi konularında önemli bilgi birikimi bulunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler