1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Deloitte Values House’a Altın Sertifika

Deloitte Values House’a Altın Sertifika

Enerji Günlüğü -Deloitte Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC: United States Green Building Council tarafından LEED Gold Sertifikası’na...

Deloitte Values House’a Altın Sertifika

Enerji Günlüğü -Deloitte Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC: United States Green Building Council tarafından LEED Gold Sertifikası’na layık görüldü.

İnsan için mükemmellik yaklaşımı kapsamında, yeni ofisini çevreye duyarlılık anlayışıyla tasarlayan Deloitte Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC: United States Green Building Council) tarafından LEED Gold Sertifikası’na layık görüldü.

Deloitte Türkiye Stratejik Planlama, İş Geliştirme ve Pazarlama Ortağı Uğur Süel, attıkları her adımda müşterilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Deloitte Values House’u tasarlarken de bu anlayışla hareket ettiklerini ifade etti. Bu anlayışı da şöyle sıraladı:

"Y jenerasyonu dikkate alınarak, esnek, teknolojik donanıma sahip, çalışanlarımızın her gün ofise gelmekten keyif alacağı bir ortam oluşturmayı amaçladık. Bu şekilde motivasyon ve verimliliği artan çalışanlarımız, müşterilerimize daha yüksek kalitede hizmet sunmaya odaklanıyorlar.

Deloitte Values House’ta teknolojiyi iş yapış şeklimizin merkezine koyarak Deloitte Global’in sunduğu inovatif çözümleri Türkiye’ye getirdik. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan siber güvenlikle ilgili hizmetleri sunduğumuz araştırma, geliştirme ve hizmet verme merkezimiz Siber İstihbarat Merkezi’nin yanı sıra, büyük veri konusunda müşterilerimize yenilikçi çözümler üretmek üzere Deloitte Greenhouse’u hayata geçirdik. Greenhouse ile analitik, teknoloji ve fasilitasyon teknikleri gibi farklı disiplinleri bir araya getirerek, geleneksel problem çözme metotlarının ötesinde müşterilerimiz için fark yaratan, inovatif çözümler üretiyoruz.

Aynı zamanda akıllı ve yeşil bina teknolojileri ve anlayışıyla tasarlanan Deloitte Values House topluma fayda sağlama misyonumuza hizmet ediyor.”

YEŞİL OFİS KRİTERLERİNE DİKKAT ETTİK

Deloitte Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Ortağı Ayşe Epikman konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni ofisimizin konseptini tasarlarken, Deloitte Values House’un sahip olduğumuz çevreye duyarlılık prensibimize hizmet edebilmesi için ‘Yeşil Ofis’ kriterlerine uygun olmasına dikkat ettik. Bu kapsamda, ofis inşasında kullandığımız materyal ve mobilyaları zararlı madde içermeyen, çevre dostu ürünlerden seçtik. Ayrıca elektrik, ısı, aydınlatma ve su tasarrufunun sağlanabilmesi için alanlarında en iyi verimi sağlayan ürünleri tercih ettik” şeklinde konuştu.

LEED Gold Sertifikası’nın Deloitte Values House için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Epikman sözlerine şöyle devam etti; “Deloitte’un tüm dünyada sahip olduğu topluma katkı anlayışı çerçevesinde Deloitte Türkiye olarak, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi’nden LEED Gold Sertifikası almak bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Geleceğin teknolojisine, yaşam biçimine ve duyarlılığına sahip olan Deloitte Values House ile verimliliğimizi sürdürülebilir bir şekilde artırmaya devam edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler