1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Delta, Gümüş ve ABE Era’nın birer arama ruhsatı sona erdi

Delta, Gümüş ve ABE Era’nın birer arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Delta Petrol’ün Kocaeli ve Sakarya, Gümüş Madencilik’in Adıyaman’da ve ABE Era’nın Aksaray, Niğde ve Konya il sınırlarındaki...

Delta, Gümüş ve ABE Era’nın birer arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Delta Petrol’ün Kocaeli ve Sakarya, Gümüş Madencilik’in Adıyaman’da ve ABE Era’nın Aksaray, Niğde ve Konya il sınırlarındaki birer adet petrol arama ruhsatlarının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 3 petrol şirketinin petrol arama ruhsatı sürelerinin dolduğunu açıkladı. Buna göre Delta Uluslararası Petrol İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin Kocaeli ve Sakarya illeri dahilinde sahip bulunduğu AR/DPS/5087, Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Adıyaman ili dahilinde sahip bulunduğu AR/GMŞ/5068 ve ABE Era Petrol Doğalgaz Maden AŞ’nin Aksaray, Niğde ve Konya illeri dahilinde sahip bulunduğu AR/AEP/5125 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatının müddeti 7 Nisan 2017 tarihinde sona erdi.

Şirket sorumluluklarının yerine getirilmemesi nedeniyle zarara uğramış olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 26’ıncı maddesi gereğince şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler