1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Delta Petrol`e 4`er yıllığına 3 arama ruhsatı

Delta Petrol`e 4`er yıllığına 3 arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Delta Uluslararası Petrol Limited Şirketi'ne Ankara ve Konya Petrol Bölgeleri içinde dörder yıl süreli üç adet petrol arama ruhsatı...

Delta Petrol`e 4`er yıllığına 3 arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Delta Uluslararası Petrol Limited Şirketi'ne Ankara ve Konya Petrol Bölgeleri içinde dörder yıl süreli üç adet petrol arama ruhsatı verildi. 

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün duyurularına göre Delta Uluslararası Petrol İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne 3 No'lu Ankara Petrol Bölgesi kapsamında, Konya sınırları içinde yer alan DPS/III/A işaretli sahada, AR/DPS/5106 hak sıra numarasıyla bir adet petrol arama ruhsatı verildi. Dört yıllığına verilen ruhsat, 2’nci yıl içerisinde bir adet arama kuyusu açması şartını da içeriyor. Aksi halde ruhsat fesih işlemine tabii tutulacak. Delta'ya 15 No'lu Konya Petrol Bölgesi kapsamındaki Konya ve/veya Aksaray sınırları içinde yer alan DPS/XV/A ve B işaretli sahalarda da dört yıllığına iki adet petrol arama ruhsatı verildi. AR/DPS/5107 ve 5108 hak sıra numaralı ruhsatlar da ikinci yıl içerisinde, her iki sahada da birer adet arama kuyusu açılması şartına bağlandı. Aksi halde ruhsatlar feshedilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler