1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Demirören Enerji Grubu'na yeni atama

Demirören Enerji Grubu'na yeni atama

Enerji Günlüğü - Demirören Holding Enerji Grubu Bilgi İşlem Direktörlüğü'ne Total A.Ş. Bilgi İşlem Müdürü Serhat İnce atandı.Demirören Holding...

Demirören Enerji Grubu'na yeni atama

Enerji Günlüğü - Demirören Holding Enerji Grubu Bilgi İşlem Direktörlüğü'ne Total A.Ş. Bilgi İşlem Müdürü Serhat İnce atandı.

Demirören Holding bünyesinde Demirören Enerji Grubunu oluşturup enerji faaliyetlerini tek çatı altında topladı. Bununla birlikte Holding’den yapılan açıklamada Demirören Holding Enerji Grubu Bilgi İşlem Direktörlüğü'ne Total A.Ş. Bilgi İşlem Müdürü Serhat İnce atandığı bildirildi.

Demirören Holding tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geçtiğimiz yıllarda şirketlerimizin büyümesine paralel olarak yeni şirketler bünyemize katıldı. Holding yönetimi olarak şirketlerimizin gelişimlerini aynı standartlarda sürdürmesine büyük önem veriyoruz. Holding çapında aynı standartların sağlanması ve uyumlu çalışabilmek amacıyla Milangaz, Total ve Moil şirketlerimizin katılımı ile Demirören Holding çatısı altında Demirören Holding Enerji Grubu Yönetimi oluşturulmuştur. Bu doğrultuda Enerji Grubu iş zekası, altyapı geliştirme ve ortak raporlama projelerinden sorumlu olmak üzere Total A.Ş. Bilgi İşlem Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan Serhat İnce, Enerji Grubu Bilgi İşlem Direktörlüğü görevine atanmıştır.”

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler