1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Demirören Total bayileriyle tanıştı

Demirören Total bayileriyle tanıştı

Enerji Günlüğü - Total’in Türkiye’deki istasyon ağını satın alan Demirören Holding, Total bayileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.Demirören...

Demirören Total bayileriyle tanıştı

Enerji Günlüğü - Total’in Türkiye’deki istasyon ağını satın alan Demirören Holding, Total bayileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Demirören Holding, Total’in Türkiye’deki istasyon ağını, ticari faaliyetlerini, ikmal ve lojistik varlıklarını satın almasının ardından ilk bayi toplantısını 3 Haziran’da gerçekleştirdi. Demirören ailesi ve Demirören Holding yöneticilerinin Total bayileri ile ilk kez bir araya geldiği tanışma toplantısı Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirildi.

İSTEYEN BAYİ BAŞKANA TELEFONLA ULAŞABİLECEK

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, aile kavramının önemine vurgu yaparak Total bayilerinin de artık ailelerinin bir parçası olduğunu ve gelecekte birlikte elde edecekleri başarılardan duyduğu heyecanı ifade etti. Hayatı boyunca çalışanlarına bir telefon uzaklığında olduğunu belirten Demirören, isteyen her bayinin istediği zaman kendisine ulaşabileceğini belirtti.

EN BÜYÜK ÜÇÜNCÜ SATIN ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

Demirören Holding Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören de holdingin devam etmekte olan faaliyetleri ve ileriye dönük hedefleri hakkında bilgiler verdi. Yüzde 100 yerli sermayeli bir aile şirketi olduklarını, yüzde 100 yerli sermayeli olmaktan her zaman gurur duyduklarını, çünkü bu ülkenin insanlarının potansiyeline her zaman inandıklarını ve yıllar boyunca şartlar ne olursa olsun bu prensiplerinden şaşmadan yollarına devam ettiklerini belirtti. Demirören, Nisan ayında gerçekleştirdikleri 250 Milyon euroluk satın alım ile Türkiye ekonomisinde 2015 - 2016’nın en büyük üçüncü alımını gerçekleştirdiklerini, bunu da bayilere, şirketin çalışanlarına, üst yönetim kadrolarına ve bu ülkenin ekonomisine duydukları güvenle yaptıklarını söyledi.

2017'YE KADAR BAYİ SAYISINI 550'YE ÇIKARMA HEDEFİ

Total İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül, şirketin mevcut durumundan ve yürümekte olan projelerden bahsetti. Müşterilerinin hizmetine sundukları araçtan inmeden ödeme sağlayan Mobil Ödeme sistemi, istasyonlarda yer alan kaliteli ve güvenli alışveriş imkanı sağlayan Bonjour marketleri, doğa dostu deterjanlar kullanan ve yüzde 80 su geri dönüşüm sistemine sahip Total Wash araç yıkama alanları ile bugüne kadar çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti. Türkiye’de ilk sürekli banka işbirliği olan, akaryakıt alımında yüzde 5 indirim sağlayan TEB Total Kart’ın çok başarılı bir uygulama olduğunu söyleyen Akgül, sadakat programları olan Club Total kartı ile yılda 15 kampanya yaptıklarını, 1 milyon 280 bin üyeye ulaştıklarını ve bu sayının her geçen gün artmaya devam ettiğini belirtti.

Daha sonra son dönemde gerçekleştirdikleri bayi transfer ve sıfırdan inşa çalışmalarını, 2016 ve 2017 yılı planlama ve hedeflerini anlatan Akgül, "Demirören Holding'in gücüyle 2017 sonuna kadar istasyon sayısını 550'ye çıkarmayı, pazar payında ilk 4'e, müşteri memnuniyetinde ilk 3'e girmeyi ve satışları yüzde 25 artırmayı hedefliyoruz’’dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler