1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Denizli Belediyesi 42 jeneratör alacak

Denizli Belediyesi 42 jeneratör alacak

Enerji Günlüğü - Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ)Başkanlığı, ihale yoluyla 42 adet jeneratör alacak.Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün...

Denizli Belediyesi 42 jeneratör alacak

Enerji Günlüğü - Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ)Başkanlığı, ihale yoluyla 42 adet jeneratör alacak.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı DESKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı'nın ihtiyacı olan 42 adet jeneratör alımı için ihale açıldı.

Söz konusu jeneratörler, DESKİ Başkanlığı tarafından hazırlanan teknik şartnameye uygun olarak, DMO'nun tip ticari şartnamesi ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak.

İhale dokümanları DMO Genel Müdürlüğü III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında ve DMO internet sitesinde görülebilecek. İhaleye teklif verecek firmaların, şartname bedelini (100,00 TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunlu.

İsteklilerin tekliflerini 05 Aralık 2014 günü, saat 12:00’ye kadar DMO Genel Müdürlüğü III Nolu Satınalma Daire Başkanlığı'na ulaştıracak. Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14:00'te önce dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubuyla birlikte gönderilmesi gerekli belgeler incelenecek.

Belgeleri istenilen şartlara uygun bulunanların teknik şartnamelerine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyatla ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecek.

İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek. Teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere isteklilerce belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler