1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Denizli Merkezefendi’de benzinlik arsası satılacak

Denizli Merkezefendi’de benzinlik arsası satılacak

Denizli’de, mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bir akaryakıt istasyonu arsası ihaleyle satışa çıkarılacak.

Denizli Merkezefendi’de benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Denizli’de, mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bir akaryakıt istasyonu arsası ihaleyle satışa çıkarılacak. 

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Kayaköy Mahallesi’nde 7966 ada, 1 nolu parselde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3.352m2 yüzölçümündeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı 25.140.000 lira muhammen bedel ile ihale edilecek. İstekliler ihaleye katılmak için 754.200 lira geçici teminat yatıracaklar. 

İhale 17 Kasım 2022 tarihinde, saat 14.15’te Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Delikliçınar Belediye Hizmet Binası, Encümen Salonu, Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No: 2, Kat: 1, Merkezefendi, Denizli adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Denizli Büyükşehir Belediye Hizmet Binası, beşinci katındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak temin edilebilecek. 

İstekliler, teklif mektuplarını ihale günü, ihale saatine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na kayıt numarası alarak teslim edecekler veya iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler