1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Denizli’de 11 jeotermal saha ihaleye çıkıyor

Denizli’de 11 jeotermal saha ihaleye çıkıyor

Enerji Günlüğü -  Denizli il sınırları içinde, çeşitli ilçelerdeki 11 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha ihaleye çıkarıldı.Resmi...

Denizli’de 11 jeotermal saha ihaleye çıkıyor

Enerji Günlüğü -  Denizli il sınırları içinde, çeşitli ilçelerdeki 11 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha ihaleye çıkarıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre, Denizli İl Özel İdaresi İl Encümeni, 11 jeotermak kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı saha, açık teklif arttırma usulü ile 24 Temmuz’da ihaleye çıkaracak.

Denizli’nin Çardak, Honaz, Buldan, Acıpayam, Kale, Bozkurt, Çivril, Babadağ ilçelerindeki alanlar için muhammen ihale bedeli 50.000,00 ile 250.000,00 TL arasında değişiyor.

Resmi Gazete’de yayımlanan ihaleye katılmaya ilişkin hususlar ise şöyle;

a) İhale yukarıda belirtilen gün ve saatlerde İl Özel İdaresi Hizmet binası İl Encümeni toplantı salonunda yapılacaktır.

b) İsteklilerin istenen belgeleri 24.07.2013 tarihi saat 10:00’a kadar İl Encümenine teslim etmeleri gerekmektedir.

c) İhale ile ilgili şartname ve diğer evraklar Denizli İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’nden mesai saatleri içerisinde görülebilir, ihaleye katılacak olan isteklilerin ise şartname ve eklerini 100-TL karşılığında satın almaları zorunludur.

d) İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;

- Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz,

- İhale dokümanının alındığına dair 100-TL’lik banka makbuzu,

- Her sayfası imzalanmış olan şartname,

Gerçek kişiler için;

- T.C. Kimlik numarası içerir onaylı nüfus cüzdan sureti

- Noterden onaylı imza sirküleri

- Vekaleten ihaleye katılacaklar, istekli adına katılan kişinin ihaleye ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ve onaylı imza beyannamesi,

- Tebligat için ikametgah belgesi, irtibat telefonu ve faks numarası ile varsa e-posta adresi,

Tüzel kişiler için,

- Şirketin kuruluş statüsünü ve yönetimini gösteren Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya onaylı sureti ve yönetimin onaylı imza sirküleri,

- Bağlı olduğu Vergi dairesi ili ve numarasını gösterir belge,

- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış belge,

- Tüzel kişi adına ihaleye katılacak olanlar, istekli adına katılan kişinin ihaleye ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ve onaylı imza beyannamesi,

- Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık beyannamesini ibraz edeceklerdir.

e) Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler, Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

f) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta veya uygun bedeli tespitte serbesttir.

İlan olunur.

Önceki ve Sonraki Haberler