1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Denizli’de 33 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Denizli’de 33 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Denizli il sınırları içinde, çeşitli ilçelerdeki 31 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha ile 2 jeotermal işletme ruhsatlı saha ihaleye çıkarıldı.

Denizli’de 33 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Denizli il sınırları içinde, çeşitli ilçelerdeki 31 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha ile 2 jeotermal işletme ruhsatlı saha ihaleye çıkarıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre, Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 31 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha ile 2 jeotermal işletme ruhsatlı sahayı, açık teklif arttırma usulü ile 02.05.2016 tarihi saat 10:00’da başlamak üzere ihaleye çıkaracak. 

Denizli’nin Honaz, Çardak, Sarayköy, Baklan, Çivril, Babadağ, Merkez, Tavas, Buldan, Çal, Güney, Akköy  ilçelerindeki alanlar için muhammen ihale bedeli 30.000,00 ile 500.000,00 TL arasında değişiyor. 

Topraklık Mah. İzmir Bulvarı Otogar Yanı (DESKİ Binası) No:41/A Kat:5 Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak ihalenin şartnameleri Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünden 100 TL karşılığında alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler