1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Denizli’de Bölmekaya JES Sahası kiraya verilecek

Denizli’de Bölmekaya JES Sahası kiraya verilecek

Denizli Belediyesi, Bölmekaya Jeotermal Sahasını elektrik üretme şartıyla kiraya verecek.

Denizli’de Bölmekaya JES Sahası kiraya verilecek

Enerji Günlüğü - Denizli Belediyesi, Bölmekaya Jeotermal Sahasını elektrik üretme şartıyla, 2043 Eylül sonuna kadar kiraya verecek.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Buldan ilçesine bağlı Bölmekaya Mahallesi’ndeki 47(J-52/B) işletme ruhsat numaralı Bölmekaya Jeotermal Sahasını, jeotermal kaynağa dayalı elektrik enerjisi üretilmesi şartıyla, işletme ruhsatı süresi bitim tarihi olan 27 Eylül 2043 tarihine kadar kiraya vermek için kapalı teklif usulüyle, ihale yapacak. 

İhale 04 Ağustos 2022 günü saat 14.45’te, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ana Hizmet Binası, Encümen Salonu, Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No: 2, Kat: 1, Merkezefendi, Denizli adresinde yapılacak.  İhale konusu arazi için yıllık 250.000 lira muhammen bedel ile 157.500 lira geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığının, Topraklık Mahallesi, İzmir Bulvarı, No: 41, Kat: 3’te bulunan ofisinde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden 1.000 TL bedel karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Belediye Ana Hizmet Binası, Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No: 2, Merkezefendi, Denizli adresine kayıt numarası alarak teslim edilmesi ya da aynı adrese iadeli taahhütlü olarak gönderilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler