1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Deprem bölgesinde 31 elektrik çalışanı hayatını kaybetti

Deprem bölgesinde 31 elektrik çalışanı hayatını kaybetti

Deprem felaketinde Toroslar EDAŞ hizmet bölgesinde 20, AKEDAŞ hizmet bölgesinde 6, Fırat EDAŞ hizmet bölgesinde 4, Dicle EDAŞ hizmet bölgesinde ise 1 personel hayatını kaybetti.

Deprem bölgesinde 31 elektrik çalışanı hayatını kaybetti

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraş ve Hatay illerinde meydana gelen 11 ilimizde büyük yıkım ve can kaybına sebep olan depremlerde, bölgede hizmet veren elektrik dağıtım şirketlerinde görev yapan 31 personel vefat etti.

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hayatını kaybeden elektrik dağıtım şirketi çalışanları için taziye mesajı yayımladı. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş ve Hatay illerinde meydana gelen 11 ilimizde büyük yıkım ve can kaybına sebep olan depremlerde, bölgede hizmet veren elektrik dağıtım şirketlerinde görev yapan 31 personel vefat etti. Bu elim felakette, Toroslar EDAŞ hizmet bölgesinde 20, AKEDAŞ hizmet bölgesinde 6, Fırat EDAŞ hizmet bölgesinde 4, Dicle EDAŞ hizmet bölgesinde ise 1 personel hayatını kaybetti.

TEDAŞ GM YAPICI’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı başsağlığı dileklerini dile getirerek, “Ülkemizi yasa boğan felakette, Hatay'da 18, Kahramanmaraş'ta 2, Adıyaman'da 4, Malatya'da 4, Diyarbakır, Adana ve Gaziantep illerinde ise birer personelin hayatını kaybetmesinden dolayı tarifsiz bir üzüntü içerisindeyim” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler