1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Deriner HES, TEİAŞ Scada sistemine bağlanacak

Deriner HES, TEİAŞ Scada sistemine bağlanacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), Deriner Hidroelektrik Santrali’nin (HES) Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) scada sistemine bağlanması...

Deriner HES, TEİAŞ Scada sistemine bağlanacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), Deriner Hidroelektrik Santrali’nin (HES) Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) scada sistemine bağlanması ve haberleşmesinin sağlanması için ihale açtı.

İhale kapsamında, Deriner HES’in TEİAŞ Scada Sistemi ile haberleşmesinin sağlanması ve TEİAŞ AGC programı aracılığı ile sekonder frekans kontrolüne katılımının sağlanması ve bunlarla ilgili hizmetlerin anahtar teslimi olarak satın alınması hizmet alımı yapılacak.

İHALENİN TEKLİFLERİ 19 EYLÜL 2013

İhale teklifleri, 19 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00’e kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No:C-1 ÇANKAYA ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

BENZER İŞLER

İhalede elektrik üretim tesisi veya Trafo Merkezinin TEİAŞ SCADA sistemi ile haberleşme bağlantısını yapmış olmak, Hidroelektrik santral için SCADA veya kontrol sistemleri temin veya tesis veya kurulumu işlerini yapmış olmak benzer iş olarak kabul edilecek.

İHALE YERLİ VE YABANCI İSTEKLİLER KATILACAK

İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılacak olup, verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak.

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecekler. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler