1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Deriner HES, TEİAŞ scada sistemine bağlanacak

Deriner HES, TEİAŞ scada sistemine bağlanacak

Enerji Günlüğü- Deriner Hidroelektrik Santrali’nin (HES) Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) scada sistemine bağlanması için açılan ihalenin son...

Deriner HES, TEİAŞ scada sistemine bağlanacak

Enerji Günlüğü- Deriner Hidroelektrik Santrali’nin (HES) Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) scada sistemine bağlanması için açılan ihalenin son teklif verme tarihi 20 Aralık 2013 oldu.

EÜAŞ, Deriner HES’in TEİAŞ Scada Sistemi ile haberleşmesinin sağlanması ve TEİAŞ AGC programı aracılığı ile sekonder frekans kontrolüne katılımının sağlanması ve bunlarla ilgili hizmetlerin anahtar teslimi olarak satın alınması işi hizmet alımı ihalesini 25 Kasım 2013’de yeniden ilan etti.

İHALE DÖKÜMANI 100 TL

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Kat:13 Oda No:25 Çankaya Ankara adresinden satın alınabilecek.

TEKLİF 20 ARALIK 2013’E KADAR VERİLECEK

Teklifler, ihalenin son teklif verme tarihi olan 20 Aralık 2013 saat 14.00’e kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No:C-1 Çankaya Ankara adresine verilecek.

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecekler.İhale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacak. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günü olacak ve konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler