1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Desiba Enerji'ye yeni Genel Müdür: Levent Gülbahar

Desiba Enerji'ye yeni Genel Müdür: Levent Gülbahar

Enerji Günlüğü - Yerli güneş paneli üreticilerinden Desiba Enerji-Jurawatt şirketinin yeni Genel Müdürü Levent Gülbahar oldu.   400 MW kapasiteye...

Desiba Enerji'ye yeni Genel Müdür: Levent Gülbahar

Enerji Günlüğü - Yerli güneş paneli üreticilerinden Desiba Enerji-Jurawatt şirketinin yeni Genel Müdürü Levent Gülbahar oldu.   

400 MW kapasiteye sahip yerli güneş panel üreticisi Desiba Enerji İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ-Jurawatt’ta üst düzey atama kararı alındı. Buna göre Şirketin Genel Müdürlüğü’ne Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstri Derneği (GENSED) kurucu başkanı Levent Gülbahar getirildi.

Lisans ve Master eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünde 1982 yılında tamamlayan Gülbahar; Siemens'te 10 yıl Kalite, Ar-Ge ve Üretimden Sorumlu Müdür, İnform Elektrik'te 7 yıl Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ardından 2007 yılında Anel Telekomünikasyondaki İş Geliştirme Direktörlüğü görevi esnasında Türkiye'nin ilk 13,5MW kapasiteli yerli güneş paneli üretim tesisini ve ilk GES olan Kıbrıs 1 MW güneş enerji santralini kurdu. Canovate şirketinde Genel Müdürlük görevinden sonra DMY Şirketler Grubu İcra Kurulu Üyeliği görevini yürüten Levent Gülbahar 25 yıllık yöneticilik tecrübesi ile 1 Mayıs 2017 tarihi itibari ile Desiba Enerji şirketinde Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler