1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. DESKİ’nin 90 MW’lık GES’i için ekipman anlaşması

DESKİ’nin 90 MW’lık GES’i için ekipman anlaşması

Solar Steel, Smart Güneş Teknolojileri'nin Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (DESKİ) kuracağı 90 MW kurulu gücündeki Güneş Santrali projesine tedarik sağlayacak.

DESKİ’nin 90 MW’lık GES’i için ekipman anlaşması

Enerji Günlüğü - Solar Steel ve Smart Güneş Teknolojileri Denizli’deki "Deski" projesinde işbirliği yapacaklar.

Güneş enerjisi sektörü için güneş izleyicileri ve sabit yapılar tedarik eden Solar Steel, Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SMRTG) için Türkiye'de 90 MW'lık yeni bir projeye imza attığını duyurdu. Denizli’de gerçekleştirilecek olan Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) projesi, 160.000'den fazla güneş modülünü barındıracak 3.495 TracSmarT+ 1V tek sıralı güneş izleyicileri tedarikini içerecek.

TÜRKİYE SOLAR STEEL İÇİN KİLİT BİR PAZAR

"Türkiye'nin Denizli ilinde yer alan "Deski" adlı bu proje, her iki şirketin de ülkedeki sürdürülebilir güneş enerjisi gelişimine olan bağlılıklarında önemli bir kilometre taşına işaret ediyor" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, Türkiye'nin Solar Steel için kilit bir pazar olduğunu vurgulandı. 

Açıklamada, "Bu başarı, Türkiye'deki güneş enerjisi sektörünün büyümesine önemli bir katkıyı temsil etmekte ve Solar Steel'in ülkedeki güvenilir ve kararlı bir ortak olarak konumunu daha da güçlendirmektedir" denildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler