1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Devlet Malzeme Ofisi 3 jeneratör satın alacak

Devlet Malzeme Ofisi 3 jeneratör satın alacak

Enerji Günlüğü - T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ihtiyacı olan 3 adet jeneratör...

Devlet Malzeme Ofisi 3 jeneratör satın alacak

Enerji Günlüğü - T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ihtiyacı olan 3 adet jeneratör satın alınacak.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ihtiyacı 3 adet jeneratörün açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacağını duyurdu.

Teklifler, 29.03.2018 günü, saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında bulundurulacak. Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik şartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak.

Malzemelerin tamamı için teklif verilecek, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek. İhaleye teklif verecek olan firmaların, ihale dokümana bedelini (130,00 TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler