1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle EDAŞ'tan çiftçilere sayaç uyarısı

Dicle EDAŞ'tan çiftçilere sayaç uyarısı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, dağıtım bölgesinde elektrik ile tarımsal sulama yapan çiftçileri 18 Nisan pazartesi gününe kadar sayaç taktırmak...

Dicle EDAŞ'tan çiftçilere sayaç uyarısı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, dağıtım bölgesinde elektrik ile tarımsal sulama yapan çiftçileri 18 Nisan pazartesi gününe kadar sayaç taktırmak için şirkete başvuruda bulunmaları konusunda uyardı.

Dicle Elektrik Dağıtım bir açıklama yaparak, önceki hafta sonu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda alınan 'Elektrik ile tarımsal sulama yapan çiftçiler sayaç taktıracak' hükmüne uyulması konusunda uyarıda bulundu.

Dicle Elektrik Dağıtım, 18 Nisan pazartesi gününe kadar sayaç taktırmak için şirkete başvuruda bulunmayan veya sayaç taktırmayan tarımsal sulama müşterilerinin elektriğinin süresiz olarak kesileceğini duyurdu. 

KİMSEYE TAVİZ VERİLMEYECEK

Açıklamada, ""Yine bu toplantıda alınan karar uyarınca, en geç 18 Nisan pazartesi gününe kadar sayaç taktırmayan veya sayaç taktırmak için müracaatta bulunmayan tarımsal sulama müşterilerinin elektriği, süresiz olarak kesilecektir. Bu konuda kesin olarak kimseye taviz verilmeyecektir. Bu nedenle kimse de elektriklerin tekrar verileceğini düşünmesin. Çünkü şirketimiz, sayaç taktırılıncaya kadar elektrik vermemekte kararlıdır. Büyük emek ve umutlar ile ektikleri ürünlerin zarar görmemesi için çiftçilerimize, alınan kararlara uymaları ve sayaç taktırmaları için son kez çağrıda bulunuyoruz Gelin söz verildiği üzere sayaçlarınızı taktırın. " ifadeleri kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler