1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle Edaş`tan sayaç yenileme kampanyası

Dicle Edaş`tan sayaç yenileme kampanyası

Enerji Günlüğü - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle Edaş), abonelerden sorunlu sayacı, tesisatı olan veya şüphelenen vatandaşların tesisat ve sayaçlarını...

Dicle Edaş`tan sayaç yenileme kampanyası

Enerji Günlüğü - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle Edaş), abonelerden sorunlu sayacı, tesisatı olan veya şüphelenen vatandaşların tesisat ve sayaçlarını yeniliyor.

Dicle Edaş Batman İl Müdürlüğü'ne bağlı elektrik dağıtım şebekesinde sağlıklı elektrik enerjisi sunmak ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla abonelere yönelik iki uygulama başlattı. Dicle Edaş, abonelerden sorunlu sayacı, tesisatı olan veya şüphelenen vatandaşların tesisat ve sayaçlarını yeniliyor.

Dicle Edaş yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, il müdürlüğüne dilekçe ile başvurularda, önceki kullanıcılar tarafından sayacında oynama olduğunu düşünenler ve sayacından şüphe duyan abonelerin sorunlarının ortadan kalkacağı duyuruldu. Kampanyadan faydalanacak abonelere hukuki işlem uygulanmayacağını belirten Dicle Edaş yetkilileri, "Abonelerden sayaç değişim ücreti alınmayacaktır. Kampanyadan sadece alçak gerilim (AG) enerji alan aboneler yararlanabilecektir. Bu abonelerin 31 Aralık 2013 tarihine kadar müracaat etmeleri, mevcut borçlarını ödemeleri, abonelik bilgilerini güncellemeleri, fiili kullanıcılar ise aboneyi kendi adlarına almaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler