1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle Elektrik, Cudi Festivali’ne enerji sağladı

Dicle Elektrik, Cudi Festivali’ne enerji sağladı

Dicle Elektrik, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Cudi Festivali alanının elektrik ihtiyacını kurduğu geçici trafo ve jeneratörlerle karşıladı.

Dicle Elektrik, Cudi Festivali’ne enerji sağladı

Enerji Günlüğü - Cudi Festivali’ne katılan Dicle Elektrik, Hz. Nuh’un gemisinin oturduğu yer olarak rivayet edilen 2.114 rakımlı Sefine bölgesinde stant açtı. 

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde elektrik dağıtım faaliyeti yürüten Dicle Elektrik, Şırnak Valiliği tarafından 40 yıl aradan sonra geçen yıl yeniden düzenlenmeye başlanan Cudi Festivali’nin ikincisine kurumsal olarak katıldı. Festivalde stant açan Dicle Elektrik, aynı zamanda alana kurduğu geçici trafo ve jeneratörlerle festival alanının tüm enerji ihtiyacını karşıladı. 

Dicle Elektrik standında vatandaşların sorularını yanıtlayan Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyet Merkezi (3M) görevlileri, ziyaretçilere çocuklar için hazırlanan ve içerisinde kuru boya kalemi, tangram, balon, renkli keçeli kalem, solo test oyunu, düz akım elektrik devre seti ve şeker bulunan hediye paketleri verdi. Ayrıca Dicle Elektrik’in kurumsal yayın organı olan Dicle Aktüel dergisi de vatandaşların ilgi odağı oldu.  

Önceki ve Sonraki Haberler