1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle Elektrik hasta abonelerine evlerinde hizmet veriyor

Dicle Elektrik hasta abonelerine evlerinde hizmet veriyor

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, hasta ve bakıma muhtaç abonelerine evlerinde hizmet veriyor. Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, evden çıkmakta zorlanan,...

Dicle Elektrik hasta abonelerine evlerinde hizmet veriyor

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, hasta ve bakıma muhtaç abonelerine evlerinde hizmet veriyor. 

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, evden çıkmakta zorlanan, hasta ve bakıma muhtaç abonelerinin elektrik abonelikleriyle ilgili işlemlerini, abonenin evinde gerçekleştiriyor.

Sorumluluk alanındaki 6 ilde, bir milyon 870 bin müşteriye hizmet veren Dicle Elektrik, müşteri memnuniyetini arttırmak için evden çıkmakta zorlanan, hasta ve bakıma muhtaç abonelerinin elektrik abonelikleriyle ilgili bütün işlemlerini, abonenin evine giderek tamamlıyor. 

Dicle Elektrik’in bu çalışmasının bir örneği de Şırnak’ta yaşandı. Yeşilyurt Mahallesinde yaşayan 88 yaşındaki Abdurrahman İnal, elektrik aboneliği için Dicle Elektrik’e başvurdu. Ancak hem solunum cihazına bağlı olan, hem de kalp hastalığı bulunan İnal, şirkete gidemeyince, abonelik işlemlerini yapmaları için çocuklarını gönderdi. Abonenin kendisi hazır bulunmadığı için işlemlerin yapılamayacağını bildiren Dicle Elektrik görevlileri, başvuru sahibinin yaşlı ve hasta olduğunu öğrenince; görevli bir ekip Abdurrahman İnal’ın evine gitti. Dicle Elektrik ekibi, abonelikle ilgili bütün işlemleri İnal’ın evinde gerçekleştirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler