1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Dicle Üniversitesi nükleer tıp uzmanı profesör kadrosu açtı

Dicle Üniversitesi nükleer tıp uzmanı profesör kadrosu açtı

Dicle Üniversitesi’nin yaptığı açıklamaya göre, enerji uzmanı 3 kişi akademik kadroya alınacak.

Dicle Üniversitesi nükleer tıp uzmanı profesör kadrosu açtı

Enerji Günlüğü - Dicle Üniversitesi, nükleer tıp uzmanı bir profesör başta olmak üzere enerji pr uzmanı bir doktoru ve elektrik uzmanı bir araştırma görevlisini kadroya alacak.

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, enerji alanında uzman 3 farklı unvanda kişi akademik kadroya alınacak. Nükleer tıp alanında uzmanlaşmış bir profesör aranıyor. Profesörün, doçentliğini nükleer tıp alanında almış olması ve küçük hücreli akciğer kanserlerinde PET-CT (Pozitron emisyon tomografisi adı verilen organ ve dokularda meydana gelen fonksiyonel değişiklikleri göstermeyen yarayan bir nükleer tıp görüntüleme tekniği) üzerine çalışmalar yapmış olması bekleniyor.

Ek olarak elektrik uzmanı bir doktor ve araştırma görevlisi de işe alınacak. Silvan Meslek Yüksekokulu’nda görev yapacak olan enerji pr (Performans ratio güneş enerjisi santrali verimliliğini ölçmek için kullanılan parametrelerden biri) uzmanı doktor adayının, doktorasını elektrik tesisleri alanında yapmış olması ve enerji transferleri üzerine çalışmaları olması şartı var. Mühendislik Fakültesi’nde görev yapacak araştırma görevlisi için aranan şartlar ise lisansını Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden almış olması ve söz konusu alanda tezli yüksek lisans yapıyor olması olarak kaydedildi.

BAŞVURU SÜRESİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Profesör kadrosuna başvuracak adayların Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na, doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlisi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili birime 13 Ocak 2023 tarihine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler