1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dinar Kömür Santrali fizibilite ihalesi ötelendi

Dinar Kömür Santrali fizibilite ihalesi ötelendi

Enerji Günlüğü - Dinar Termik Santrali ön fizibilite raporu hazırlanması ihalesi bir hafta ötelendi. Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü,...

Dinar Kömür Santrali fizibilite ihalesi ötelendi

Enerji Günlüğü - Dinar Termik Santrali ön fizibilite raporu hazırlanması ihalesi bir hafta ötelendi. 

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar’a bağlı Dinar Kömür Havzası içinde yer alacak termik santral için ön fizibilite raporu hazırlanmasına ilişkin ihale şartnamesinde değişiğe gitti. 

Şartnamede isteklilerin deneyimlerini ve deneyim belgelerinin niteliklerini düzenleyen 7.1.ı, 7.3.1 ve 7.4 maddeleri ile fikri ve sınai haklar konusunu düzenleyen 11. Madde’de değişiklik yapıldı. 

HER ORTAKTAN AYRI AYRI BELGE

Değişikliklere göre ihaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde, istenilen belgeler, her bir ortak tarafından ayrı ayrı sunulacak. Değişikliklerle, istekli firmanın deneyim belgeleriyle ilgili detaylandırılmış çerçeve de oluşturuldu. Varsa pilot ortağın ve diğer ortakların belgelenmiş deneyim süresine ilişkin oranlar tarif edildi.

Ayrıca deneyim belgelendirme sırasında “benzer iş” olarak kabul edilecek işlerin tarifi yapıldı. 

TELİF HAKLARI EÜAŞ’IN  

Bir başka değişikliğe göre de işin gerçekleştirilmesi sürecinde oluşacak fikri ve sınai haklar EÜAŞ’a ait olacak. Danışman firma, bu haklara ilişkin devir ve/veya muvafakatnameleri EÜAŞ’ın talebi doğrultusunda verecek. 

SON TEKLİF TARİHİ 27 TEMMUZ 2018

İhale tarihi ile son teklif verme tarihi de birer hafta uzatıldı ve her ikisi için de 27 Temmuz 2018 tarihi belirlendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler