1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Dinar RES kapasite arttırımı incelenecek

Dinar RES kapasite arttırımı incelenecek

Enerji Günlüğü - Dinar RES kapasite artırımı projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 1 Mart'ta yapılacak.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Dinar RES kapasite arttırımı incelenecek

Enerji Günlüğü - Dinar RES kapasite artırımı projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 1 Mart'ta yapılacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Güriş Grubu şirketlerinden Olgu Enerji tarafından yapılması planlanan Dinar RES kapasite artırımı projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı'nın 1 Mart tarihinde yapılacağını açıkladı.

Açıklamada,"Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi sınırları içerisinde Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan DİNAR RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ KAPASİTE ARTIRIMI projesi ile ilgili 01/03/2016 tarihinde İDK Toplantısı gerçekleştirilecektir." denildi.

Proje Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından, Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, Saklıkoyak Tepe, Karakoyunarkaçı Tepe, Gölalan Tepe, Yanyol Tepe, Gökbakan Tepe, İncebel Tepe, Karakuz Tepe, Gölalan Tepe, Çat Tepe, Alacagöltaşı Tepe, Kaleyıkığı Tepe, Büyükgözlek Tepe, Kocagöl Mevkii, Gölyolu Tepe, Sarıtaş Tepe, Keklicek ve Bülüçalanı Köyü Mevkiinde işletilmekte olan Dinar RES'in kapasitesinin artırılarak 115 MW’den 201,4 MW'ye çıkarılmasını kapsıyor.

GÜRİŞ DİNAR RES'İN KAPASİTESİNİ ARTTIRIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler