1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Dışişleri Bakanlığı enerji danışmanı alacak

Dışişleri Bakanlığı enerji danışmanı alacak

Enerji Günlüğü - Dışişleri Bakanlığı'na sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 ve enerji ile ilgili konularda görevlendirilmek...

Dışişleri Bakanlığı enerji danışmanı alacak

Enerji Günlüğü - Dışişleri Bakanlığı'na sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 ve enerji ile ilgili konularda görevlendirilmek üzere 1 danışman alınacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan duyuruya göre, yazılı ve sözlü sınavlarla su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 ve enerji ile ilgili konularda görevlendirilmek üzere 1 danışman alınacak.

3 Kasım 2015 tarihinde Ankara’da yapılacak olan yazılı sınava su/çevre/enerji alanlarında en az beş yıllık mesleki tecrübeye veya bu alanlarda doktora veya üstü akademik unvanlara sahip olan ve diğer koşulları taşıyan adaylar başvurabilecek.

Giriş sınavı başvuruları 12 Ekim 2015 Pazartesi günü başlayacak ve 22 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18:00’de sona erecek. Başvurular Bakanlığın https://sinav.mfa.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden elektronik ortamda ve adaylarca temin edilecek e-devlet şifresiyle yapılacak.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sözlü sınava çağrılacak ve sözlü sınavda geçer not 100 üzerinden 70 olacak.

Daha fazla bilgi için [email protected] e-posta adresine veya T.C. Dışişleri Bakanlığı/İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (C Blok 4. Kat) Balgat/Ankara adres ve(312) 2921000 telefon numarası ile temasa geçilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler