1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. DİVİD Genel Sekreterliği’ne Eren Aksoy getirildi

DİVİD Genel Sekreterliği’ne Eren Aksoy getirildi

Enerji Günlüğü - Doğalgaz piyasasının önemli oluşumlarından Doğalgaz İthalatçılar ve İhracatçılar Derneği (DİVİD) Genel Sekreterliği’ne Eren...

DİVİD Genel Sekreterliği’ne Eren Aksoy getirildi

Enerji Günlüğü - Doğalgaz piyasasının önemli oluşumlarından Doğalgaz İthalatçılar ve İhracatçılar Derneği (DİVİD) Genel Sekreterliği’ne Eren Aksoy getirildi. 

DİVİD’den yapılan açıklamada, Derneğin genel sekreterliğine yapılan atama duyuruldu. Buna göre, DİVİD Genel Sekreterliği görevine Eren Aksoy getirildi. Duyuruda yer alan bilgilere göre, Eren Aksoy, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

Daha sonra İskoçya Dundee Üniversitesinde Enerji, Petrol, Maden Hukuku ve Politikaları Merkezi’nde (Centre for Energy, Petroleum and Mineral Law and Policy) alanında yüksek lisans yaptı.

Uluslararası petrol ve doğalgaz yönetimi konusundaki yüksek lisansını bu yıl tamamlayan Aksoy, enerji endüstrilerinde finansal ve proje analizleri, petrol politikası ve ekonomisi, downstream enerji politikaları ve hukuku, enerji ve maden finansı, stratejik yönetim derslerini aldı.

İthalat ve ihracat alanında Türkiye’de ve Macaristan’da çalışan Eren Aksoy, iyi derecede İngilizce ve Macarca ile orta düzeyde Almanca biliyor.

2006 yılında İstanbul’da kurulan DİVİD’in üyeleri arasında Akfel Gaz, Avrasya Gaz, Batı Hattı Doğalgaz, Bosphorus Gaz, Enerco Enerji, Ege Gaz, Kibar Enerji ve Shell Enerji bulunuyor. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ise M. Fatih Baltacı yürütüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler