1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Diyarbakır`da iki petrol arama ruhsatında süre dolumu

Diyarbakır`da iki petrol arama ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol'ün Diyarbakır'da ortak sahip oldukları iki adet petrol arama ruhsatının süresi doldu.Enerji...

Diyarbakır`da iki petrol arama ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol'ün Diyarbakır'da ortak sahip oldukları iki adet petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ruhsat süre dolum ilanlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Pet. Ür. Sond. Müt. ve Tic. A.Ş.’nin Diyarbakır ili dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/AME-GYP/2674 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatı müddeti söz konusu arama ruhsatında ARİ/AME-GYP/K/M44-b3-1 paftasının petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle 30.11.2014 tarihinde; AR/AME-GYP/2677 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti ise söz konusu arama ruhsatında ARİ/AME-GYP/K/L44-d3-1, ARİ/AME-GYP/K/L44-d3-2, ARİ/AME-GYP/K/L44-d4-2 paftalarının petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle 30.05.2014 tarihinde sona erdi.

Süre dolumu nedeniyle şirketlerin yapmakla yükümlü oldukları sorumlulukların yerine getirilmemesinden dolayı zarar edenler varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler