1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Diyarbakır`da kamulaştırma başvurusu

Diyarbakır`da kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO ve N.V.Turkse Perenco Şti. Diyarbakır'daki ortak ruhsatlı petrol sahası Güney Kırtepe-15 Lokasyon Sahası ve yolu için kamulaştırma...

Diyarbakır`da kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO ve N.V.Turkse Perenco Şti. Diyarbakır'daki ortak ruhsatlı petrol sahası Güney Kırtepe-15 Lokasyon Sahası ve yolu için kamulaştırma başvurusu yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'deki ilanına göre, Türkiye Petrolleri A.O. ve N.V. Turkse Perenco Şti. Diyarbakır ilinde müştereken sahip oldukları ARİ/TPO-NTP/L43-c3-1 pafta no.lu işletme ruhsat sahası ile ilgili olarak Güney Kırtepe-15 Lokasyon Sahası ve yolu için gerekli olan ancak arazi malikinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve Diyarbakır 1. Asliye Hukuk Mahkemesince acele el koyma kararı alınan Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi Ekinciler Köyündeki 402 no.lu parselin 15106.13 m²’lik kısmının kamulaştırılması için 22.06.2015 ve 10.07.2015 tarihli dilekçeleriyle başvuruda bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler