1. HABERLER

  2. PETROL

  3. DMLP`nin petrol arama ruhsatı sona erdi

DMLP`nin petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - DMLP Ltd. Şti.’nin Diyarbakır İli dahilinde sahip bulunduğu AR/DMP/4239 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.Enerji...

DMLP`nin petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - DMLP Ltd. Şti.’nin Diyarbakır İli dahilinde sahip bulunduğu AR/DMP/4239 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, DMLP Ltd. Şti.’nin Diyarbakır İli dahilinde sahip bulunduğu AR/DMP/4239 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti söz konusu arama ruhsatında ARİ/DMP/K/M45-a1-1, paftasının petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle 03.12.2014 tarihinde sona erdiğini duyurdu.

DMLP Ltd. Şti.’nin yerine getirmeyi taahhüt ettiği sorumlulukları ruhsat sona ermesi nedeniyle yerine getirememesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler