1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Doğalgaz 5 ay sonra Reyhanlı’ya ulaşacak

Doğalgaz 5 ay sonra Reyhanlı’ya ulaşacak

Aksa Doğalgaz Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde doğalgaz ulaştırma çalışmalarına başladı, ilçeye beş ay sonra gaz ulaşacak.

Doğalgaz 5 ay sonra Reyhanlı’ya ulaşacak

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde doğalgaz ulaştırma çalışmalarına başladı, ilçeye beş ay sonra gaz ulaşacak.

Aksa Doğalgaz, hizmet bölgesi illerde yer alan ilçe ve mahallelere doğalgaz ulaştırmaya devam ediyor. Şirket bu kapsamda, Hatay ilinin Reyhanlı ilçesinde doğal gaz alt yapı çalışmalarına başladı. Hatay, Reyhanlı İlçesi Altyapı Çalışmaları Başlangıç Töreni’nde konuşan Aksa Çukurova Doğalgaz Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, “Vatandaşlarımıza doğa dostu, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı ulaştırmak için çalışıyoruz. Amacımız, her yıl daha fazla ilçemize doğal gaz ulaştırmak. Bunun için var gücümüzle, kesintisiz bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Kasapoğlu, ayrıca, Reyhanlı’da alt yapı çalışmalarının başlandığı doğal gaz için, 5 ay gibi kısa bir zaman içerisinde bölge halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

HATAY’DA 51 MİLYON LİRA YATIRIM

Serhat Kasapoğlu, Aksa Çukurova Doğalgaz’ın 2021 yılı içerisinde Hatay’da 51 milyon TL yatırım yapacağını belirtti. Hatay genelinde halen 130 bin aboneye hizmet verdiklerini aktaran Kasapoğlu, yıl sonuna kadar 2 ilçe ve 11 mahalleye daha doğalgaz ulaştıracaklarını açıkladı.

BELEDİYESİNDEN BİLGİ ALINABİLECEK

Reyhanlı’da doğalgaz kullanmak isteyenler, ön abonelik işlemlerini başlatmak için Reyhanlı Belediyesi’nde bulunan doğalgaz ofisinden ya da kendi muhtarlıklarından bilgi alarak ilgili evrakları temin edebilecekler. Faaliyet alanında yer alan 27 il, 188 ilçe ve beldede yaklaşık 15,9 milyon nüfus, 5,5 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler