1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Doğalgaz fiyatları ve arz güvenliği tartışılıyor

Doğalgaz fiyatları ve arz güvenliği tartışılıyor

Enerji Günlüğü - ICCI 2013 Enerji Sohbetleri başlıyor. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2013 öncesinde enerji sektörünün önemli...

Doğalgaz fiyatları ve arz güvenliği tartışılıyor

Enerji Günlüğü - ICCI 2013 Enerji Sohbetleri başlıyor. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2013 öncesinde enerji sektörünün önemli isimleri "Doğalgaz Fiyatları ve Arz Güvenliği" konusunu tartışacak. 13 Aralık 2012 perşembe saat 15:30'da Balmumcu'daki Point Hotel Barbaros'da gerçekleştirilecek toplantıda, özellikle Türkiye’de doğalgaz kullanarak elektrik üretimi gerçekleştiren termik santraller için hayati önem arz eden konu ayrıntılı şekilde ele alınacak. Doğalgaz Fiyatları ve Arz Güvenliği başlıklı oturuma BOTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Konuk ve Doğalgaz İthalatçıları ve İhracatçıları Derneği (DİVİD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baltacı katılacak.
Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak Türkiye’deki doğalgaz fiyatlarının ve doğalgaz arzının elektrik fiyatlarını da çok yakından ilgilendirdiğine dikkat çekerek, “Uzmanlarla yapılacak değerlendirmeler enerji sektörü profesyonellerine ve yöneticilerine ışık tutacak nitelikte” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler