1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Doğalgaz fiyatlarına yüzde 12-25 zam 

Doğalgaz fiyatlarına yüzde 12-25 zam 

EPDK'nın elektrik zammından sonra BOTAŞ da doğalgaz satış fiyatlarını arttırdı. Zam oranı konutlarda ve 300 bin m3 altı tüketicilerde yüzde 12, büyük tüketicilerde yüzde 20, CNG'de yüzde 25. . 

Doğalgaz fiyatlarına yüzde 12-25 zam 

Enerji Günlüğü - Doğalgaz satış fiyatları konutlarda ve 300 bin metreküp altı tüketicilerde yüzde 12, büyük tüketicilerde yüzde 20 arttırıldı. 

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ, Temmuz ayında uygulanacak doğalgaz satış tarifelerini açıkladı. BOTAŞ’tan yapılan duyuruya göre konut abonelerine uygulanan doğalgaz satış fiyatı yüzde 12 arttırıldı. 300 bin metreküpün altında tüketim yapan abonelere uygulanan fiyatlar da yüzde 12 zamlandı. 

SERBEST TÜKETİCİYE YÜZDE 20 ZAM

BOTAŞ Temmuz ayı için elektrik üretimi amaçlı doğalgaz satış fiyatlarını yüzde 20.2 oranında arttırdı. 300 bin metreküp üzeri elektrik üretimi dışı amaçlarla kullanılan doğalgaz satış fiyatı da yüzde 20 arttırıldı. 

EN YÜKSEK ZAM CNG’YE 

BOTAŞ, en yüksek fiyat artışını bu kez sıkıştırılmış doğalgaz fiyatlarına yaptı. Alınan karara göre CNG satış fiyatları Temmuz ayında bir önceki döneme göre yüzde 25 zamlandı. 

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler