1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumunda sunum teklifleri alınacak

Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumunda sunum teklifleri alınacak

Enerji Günlüğü – Bu yıl düzenlenecek olan 8. Uluslararası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’nda sunum yapmak isteyen katılımcıların 15 Mayıs 2014...

Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumunda sunum teklifleri alınacak

Enerji Günlüğü – Bu yıl düzenlenecek olan 8. Uluslararası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’nda sunum yapmak isteyen katılımcıların 15 Mayıs 2014 tarihine kadar tekliflerini sunmaları gerekiyor.

13-17 Ekim 2014 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’de gerçekleştirilecek olan 8. Uluslar arası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’na sunum yapmak isteyen katılımcıların son teklif verme tarihi 15 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

OTURUM KONULARI

Sempozyumda, Kömür, Deprem, Mühendislik, Çevre, jeoarkeoloji, jeomedikal ve Petroloji, Jeolojik kalıntılar, Jeotermal, Hidrojeoloji, Magmatik ve Metamorfik Petroloji, Medical Jeoloji, Mineral kaynaklar, maden yatakları, değerli taşlar, Paleantoloji, Petrol Jeolojisi, Volkan bilimi ve benzeri konular ele alınacak.

Teklif sunan katılımcılarını sunum yapacakları konunun özel oturum başlıkları ya da ana oturum başlıklarıyla uyumlu olması gerekiyor.

DOĞU AKDENİZ JEOLOJİ SEMPOZYUMUNA KONU TEKLİFİ SÜRESİ UZATILDI

Önceki ve Sonraki Haberler